Sbírka potravin pomůže potřebným přímo v příslušném regionu

Zakoupením trvanlivých potravin anebo drogistického zboží je možné přispět lidem a rodinám v nouzi. Ceslostátní akce Sbírka postravin se koná ve vybraných prodejnách obchodních řetězců v sobotu 18. května. Pomoci je možné také jako dobrovolník anebo z pohodlí svého domova. Partnerem sbírky je Charita Česká republika.

Sv. Vavřinec v březnu

Březnové dny nám přinesly více sluníčka a příznivější teploty, někteří z našich obyvatel se už vydali i na procházky do parku.

Zprávy z Domova sv. Vavřince

I přes dočasné omezení návštěv jsme se v Domově sv. Vavřince nenudili.

Leden 2019  v Domově sv. Vavřince

Pozvolna, nenápadně, ale nezvratně jsme se přesunuli do nového roku, roku 2019. Přejme si, ať nám přinese mnoho šťastných dnů, které budeme moci v co nejlepším zdraví prožít.

Tříkrálová sbírka 2019 skončila. Děkujeme!

Konec roku v Domově sv. Vavřince

Také vám prosincové dny plynou rychle jeden za druhým a jsou naplněné tajemným napětím a očekáváním, slavnostní atmosférou a různými vůněmi pečeného cukroví, jehličí a svíček?  Nejinak bylo tomu i v našem Domově.

Listopad v Domově sv. Vavřince

S blížícím se adventním časem jsme se v našem Domově pustili do tvoření vánočních dekorací a ozdob.

Halloween aneb „maminko, pojď se bát“

Halloween je svátek, který u nás nemá nijak dlouhou tradici. Slaví se v předvečer Slavnosti Všech svatých a od toho je také odvozen jeho název („All Hallows´ Eve“).

Říjen 2018 v Domově sv. Vavřince

Pro obyvatele Domova sv. Vavřince byl minulý měsíc poněkud náročnější, protože probíhalo malování pokojů.

Září v Domovech sv. Anny a sv. Moniky

V září jsme se rozloučili s prázdninami, využili krásného počasí a navštívili ZOO a nezapomněli ani na pravidelné aktivity.