Říjen v Domově sv. Vavřince
11. listopadu 2022 Články CHL

Říjen v Domově sv. Vavřince

V říjnu jsme měli zajímavý program nejen v prostorách Domova, ale pořádali jsme i několik zajímavých výletů.

Oslavy Mezinárodního dne seniorů.
Ve středu 5.10.2022 se někteří z nás zúčastnili oslav Mezinárodního dne seniorů. Společenská akce probíhala v Kulturním a společenském centru v Lidových sadech v Liberci. Pro přítomné byl připravený bohatý program se živou hudbou a různými tanečními vystoupeními. Byl to pro nás velice milý společenský zážitek.  Nejen že jsme si spolu s hudební skupinou zazpívali hity našeho mládí, ale přijali jsme i pozvání na taneční parket a zatančili si.

Hudební Duo Čenda a Pavlína
V pátek 14.10. 2022 nás písničkou přišli opět potěšit Duo Čenda a Pavlína. Jejich písničky nás vždy potěší a přinesou radost. Svůj repertoár nikdy nezapomenou zpestřit o písničky na naše přání.
Čenda

Výlet do Lázní Libverda
V pondělí 17.10.2022 jsme se vypravili do Lázní Libverda. Prošli jsme se po kolonádě a ochutnali Kristiánův minerální pramen který, jak jsme se dočetli, léčí všechny neduhy a krom toho  vrásky na čele, vrásky na duši a jizvy na srdci.  Po procházce v areálu a ochutnávce léčivé vody jsme se občerstvili kávičkou, palačinkami i horkými lázeňskými oplatkami.
Libverda

Příprava křížal
Bohatá sklizeň jablek nás vybídla se společné přípravě křížal. No posuďte sami, jak nám to jde od ruky. 
křížaly

Canisterapie
Pravidelně, 2x do měsíce probíhá v našem Domově individuální canisterapie. Děkujeme canisterapeutce slečně Kühnelové za milé slovo a pejskům Maxovi, Gucci a Kouličce za společnost. 
canisterapie