Dětský den v Domově sv. Anny Zobrazit fotogalerii
2. června 2021 Články CHL

Dětský den v Domově sv. Anny

Po dlouhé době jsme mohli v našem Domově uspořádat větší společnou akci. Jsme rádi, že se tak stalo u příležitosti Dne dětí.

Setkání se kromě maminek a dětí z Domova sv. Anny zúčastnily i maminky s dětmi z Domova sv. Moniky a několik dalších, které se již z našich Domovů odstěhovaly.

Maminky nachystaly občerstvení a pracovnice Domova připravily pro děti odpoledne plné zábavy. Na naší krásné zahradě vzniklo několik stanovišť, kde děti plnily rozličné úkoly – skákaly v pytlích, lovily rybičky, skládaly puzzle, házely míčky na cíl, přetahovaly se na laně a absolvovaly náročnou překážkovou dráhu zakončenou slalomem kočárků a odrážedel. Na závěr si ještě vylosovaly los v tombole, ve které vyhrával každý. Soutěžní část odpoledne byla zakončena slavnostním předáním medailí, které vyráběla jedna z maminek. A jak naše děti dopadly? Všechny skončily na krásném děleném prvním místě!

Ve druhé části odpoledne jsme si společně opekli na připraveném ohni buřtíky.

Chtěla bych poděkovat svým kolegyním Lence, Janě, Míše a Květě a také maminkám Jitce a Romaně, které tuto krásnou akci uspořádaly. Náš Den dětí se velmi vydařil.

Zapsala: Hana Koubková, vedoucí sociální pracovnice